Kalibratie

Kalibratie Kalibratie

Kalibraties zijn nodig in verband met de te volgen bedrijfsvoering, HACCP, ISO-certificering, GMP of ander kwaliteitssysteem. In veel gevallen wil ook de eigenaar van de weegschaal weten of de weegschaal goed functioneert.

Kalibratie Bureau Nederland is als Erkende Keurder bevoegd door het NMi (Nederlands Meetinstituut) en werkt samen met Verispect, de toezichthouder op naleving van de Metrologiewet(voorheen ijkwet) Van de bevindingen wordt een certificaat afgegeven.

Ook van "Niet Voor Handelsdoeleinden weegschalen" kan een certificaat worden afgegeven. Tevens wordt een advies over de algehele staat van een weegschaal gegeven.

Kalibratie Bureau Nederland werkt alleen met officiŽle RvA gecertificeerde gewichten. Welke zijn herleid naar de internationale standaarden. Wij zijn onafhankelijk en kunnen alle merken repareren en leveren tegen scherpe prijzen.

U krijgt bij ons een goed advies over de merken en modellen. Wij wijzen u erop dat er een mogelijkheid is om jaarlijks de weegapparatuur te laten onderhouden, kalibreren en indien nodig af te stellen (justeren).

In een vooraf afgesproken maand(week) wordt de weegschaal dan jaarlijks onderhouden en gekalibreerd. Voor meerdere kalibraties gelden speciale tarieven. Graag doen wij offerte! Indien u gebruik wilt maken van onze service, mail ons dan of neem telefonisch contact op. We maken dan een afspraak voor een oriŽntatiegesprek

 

 

home
Kalibratie Bureau Nederland -